Artikelnr: 1329

Mother Earth Premium Kokoschips EKO 250g

Logga in för att se pris

Om produkten
Kokospalmen (Cocus nucifera) tillhör familjen av tropiska palmträd och kan nå en höjd på mellan 20 och 30 meter. Kokosnöten...
Specifikation

Kokospalmen (Cocus nucifera) tillhör familjen av tropiska palmträd och kan nå en höjd på mellan 20 och 30 meter. Kokosnöten har varit en viktig källa till näring i århundraden och är faktiskt en stenfrukt snarare än en nöt. När man öppnar kokosnöten finner man en aromatisk fruktkött på en till två centimeter som omger kokosnötskärnan. Detta fruktkött används för att producera kokosolja, kokosfett eller kokosflingor. Dessa produkter är inte bara populära i matlagning och bakning, utan också i hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter tack vare dess närande egenskaper. Kokosprodukter är känt för att vara naturliga och hållbara alternativ till andra produkter, och är ett bra val för alla som vill ha en hälsosam livsstil.

Latinskt namn: Cocus nucifera
Ingredienser: ekologiska kokoschips
Ursprung: Sri Lanka
Förvaring: Förvaras torrt och svalt

Användning: Kokoschips kan ätas som de är eller kan användas i müsli eller till bakning

Näringsvärde per 100 g
Energivärde: 2492 kJ/604 kcal
Fett: 68 g
- varav mättat fett: 61,4 g
Kolhydrater: 6,4 g
-varav sockerarter: 0,12 g
Protein: 5,6 g
Fiber: 16,3 g
Salt: 20 mg

Tillgänglighet av bra produkter

Natessen är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.