Om oss

Vilka är vi?

Natessen som företag grundades år 2014 med ambitionen att främja ekologiska och hållbara livsmedel från ursprungsländer. Vi startade vårt arbete med bönder och kooperativ i Peru redan 2011.

Natessen arbetar främst med ekoligiska premium råvaror på ett hållbart sätt. Vi arbetar även från ett socialt perspektiv där bönder skall få rätt betalt. Vårt lager och produktion ligger i Landvetter utanför Göteborg och vi är certifierade för Ekologisk import och produktion samt för IP Livsmedel.

Vår affärsidé

Genom direkt handel med bönder och kooperativ kan vi säkerställa kvalitet, spårbarhet och anständiga villkor. Färre handelsled leder även till färre frakter, som i sin tur begränsar miljöpåverkan.

Vår affärsidé är lika enkel som den är konkurrenskraftig: att erbjuda spännande och högkvalitativa ekologiska råvaror direkt från bönder och kooperativ till alla som vill leva hälsosamt. Förutom miljö och hälsa så värnar vi även om social hållbarhet. Därför arbetar vi nära våra leverantörer, från biodlare i Sverige till kakaobönder i Ecuador.

Certifierade för Ekologisk import och produktion samt för IP Livsmedel
Vi har allt ifrån konsumentförpackningar utav våra egna varumärken till bulkvaror i olika storlekar
Högkvalitativa ekologiska råvaror direkt från bönder och kooperativ till alla som vill leva hälsosamt