Natessen
Artikelnr: 2474x2,5

Banan Kuber Torkad med Bananmjöl EKO 2,5kg

Logga in för att se pris

Om produkten

All vår härliga kokos, inklusive vårt kokosmjölkspulver, kommer från våra samarbetspartners i Sri Lanka. Kokosmjölkspulvret har ett högt fettinnehåll, vilket kan göra att det klumpar sig. Men det är lätt att hantera genom att enkelt mosa ner det med en sked eller liknande verktyg.

För att tillverka pulvret extraherar man först kokosmjölken från hela kokosnötterna. Därefter hettas det upp och kyls ner tills det blir ett pulver.

Kokosmjölkspulvret är en mångsidig ingrediens som främst används som smaksättning i det asiatiska köket. Det är en perfekt bas för grytor och curryrätter när det blandas med kryddor. Dessutom är det en populär produkt för friluftsentusiaster eftersom det är lätt att ta med sig på vandringar. Genom att blanda pulvret med vatten kan du enkelt göra din egen kokosmjölk på plats.

Specifikation

Latinskt namn: Cocos nucifera
Ingredienser: pulver av ekologisk kokosmjölk
Ursprung: Sri Lanka
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energivärde: 2667kJ/637 kcal
Fett: 50,1 g
– varav mättat fett: 40 g
Kolhydrater: 40,25 g
– varav sockerarter: 8,75 g
Fibrer: 0 g
Protein: 6,25 g
Salt: 125 mg

Tillgänglighet av bra produkter

Natessen är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.