Artikelnr: 1343x

Fikon Guld EKO

Logga in för att se pris

Om produkten
Honungsöta spanska guldfikon med rismjöl, alldeles perfekta i desserter och frukostar!Våra guldfikon är en utsökt och naturlig torkad frukt som kommer från solmogna fikon. Guldfikonen är rika på smak och har en naturlig sötma som gör dem till en idealisk ingrediens i många olika rätter.
Specifikation
Innehåll: Soltorkade guldfikon (Ficus carica) med rismjöl Raw food-kvalitet: Ja Ekologisk: Ja, EU-ekologisk Ursprung: Spanien Näringsinformation per 100 g: Energivärde 1220 kJ/288 kcal Protein 3,1 g Fett 1,5 g – varav mättat 0,57 g Kolhydrater 61,8 g – varav sockerarter 56,6 g Fibrer: 7,6g Salt <0,02 g
Användning

Guldfikon passar utmärkt som ett energirikt mellanmål eller som en del av en nöt- och fruktblandning. De kan också tillsättas till sallader, yoghurt eller gröt för att ge en söt och fruktig smak.

Guldfikon är även en utmärkt ingrediens att använda i bakning, där de kan tillsättas i muffins, kakor och bröd för att ge en söt smak och saftig textur. De kan också användas som en ingrediens i en mängd olika såser och marinader för att ge en unik och naturlig sötma.