Artikelnr: 2094

Manuka Health MGO 400+ Sugtabletter Propolis 15st

Logga in för att se pris

Om produkten

Dessa läckra och lugnande pastiller är en kombination av premium zeeländsk
Manuka-honung och propolis. Du får dessutom också en extra boost av
C-vitamin. Sugtabletterna är tillverkade med manuka helths högkvalitativa MGO ™ 400 + Manuka honung, certifierad för naturligt metylglyoxalinnehåll (400 mg / kg).

MGO™ 400+ Manuka Honey från Manuka Health, det mest betrodda varumärket gällande Manukahonung, är certifierad till att innehålla åtmionstone 400mg metylglyoxal per kilo. Metylglyoxalen härrör från nektaren som bina hämtar från blommorna på Manukaträdet (Leptospermum scoparium).

Vetenskapliga tester har påvisat att metylglyoxal är en av de organiska föreningar som naturligt förekommer i manukahonung. Emellertid så påträffas denna förening i signifikant mängd enbart i viss manukahonung och nivåerna kan variera mycket. Därför är de kontinuerliga tester och certifieringar av varje enskild omgång som man gör på Manuka Health, viktiga för att innehållet ska kunna garanteras.

MGO™ Manuka Honung samlas in på hållbart vis från bisamhällen i orörda områden på Nya Zeeland, med full spårbarhet från bikupa till lagerhylla.

Specifikation

Ingredienser: Råsocker, glukossirap, Manuka honung (435%, 344), vatten, propolis(2%), naturlig smak av citronolja, C-vitamin

Näringsvärde per portion/ tablett 4,3g
Energi: 73 KJ
Fett: > 1g
Kolhydrater: 4,2 g
-varav sockerarter: 2,8 g
Protein: >1 g
Sodium: 1,8 mg
Vitamin C: 3,2 mg

Kan innehålla spår av mjölk och soja
förvaras torrt och svalt, ej över 25 grader
förvaras utom räckhåll för små barn
Bör ej ges till barn under 6 år

Tillgänglighet av bra produkter

Natessen är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.