Artikelnr: 302010

Manuka Health Manukahonung, MGO 550+ 500g

Logga in för att se pris

Om produkten

Äkta verkligt kraftfull manukahonung av superkvalitet!

Specifikation

MGO™ 550+ Manuka Honung

MGO™ 550+ Manuka Honey från Manuka Health, det mest betrodda varumärket gällande Manukahonung, är certifierad till att innehålla åtmionstone 550mg metylglyoxal per kilo. Metylglyoxalen härrör från nektaren som bina hämtar från blommorna på Manukaträdet (Leptospermum scoparium).

Vetenskapliga tester har påvisat att metylglyoxal är en av de organiska föreningar som naturligt förekommer i manukahonung. Emellertid så påträffas denna förening i signifikant mängd enbart i viss manukahonung och nivåerna kan variera mycket. Därför är de kontinuerliga tester och certifieringar av varje enskild omgång som man gör på Manuka Health, viktiga för att innehållet ska kunna garanteras.
MGO™ Manuka Honung samlas in på hållbart vis från bisamhällen i orörda områden på Nya Zeeland, med full spårbarhet från bikupa till lagerhylla. Och så smakar ju manukahonung så himla gott, dessutom!
Ingredienser: Manuka honung
Ursprung: Nya Zeeland
Förvaring: Förvaras torrt och svalt

Näringsinnehåll (per 100 g):
Energivärde 1400 kj / 335 kcal
Kolhydrater: 82,1 g
- varav sockerarter: 82,1 g
Protein: <1 g
Fett: 0 g
Salt (Natrium): 0,03 g

Tillgänglighet av bra produkter

Natessen är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.