Artikelnr: 1935x

Ingefärapulver Premium EKO

Logga in för att se pris

Om produkten
Kraftfull ekologisk torkad ingefära Ingefära (Zingiber officinale) är rotknölen på en tropisk ört, med ursprung i södra Kina. Idag finns nästan ingen vild ingefära men växten odlas i Indien, Kina, Sri Lanka, Nigeria och några andra länder.Vårt Ingefärapulver är ett högkvalitativt och naturligt ingefärapulver som kan användas på många olika sätt i matlagning och bakning. Ingefära är en mångsidig krydda som kan ge en kryddig och frisk smak till många olika typer av rätter. Vårt ingefärapulver är tillverkat av ekologiskt odlad ingefära av högsta kvalitet och har en rik och aromatisk smak.
Specifikation
Ingredienser: Pulver av torkad ingefära Ekocertifiering: Ja, EU-ekologisk Ursprung: Sri Lanka/ Indien Förvaring: Förvaras torrt och svaltNäringsvärde per 100 g Energivärde: 1494 kJ/357 kcal Fett: 5,8 g - varav mättat fett: 3,4 g Kolhydrat: 68,5 g -varav sockerarter: 3,1 g Protein: 7,9 g Fiber: 10,5 g Salt: 37,9 mg
Användning

Du kan använda vårt ingefärapulver i allt från kryddning av kött och grönsaker till att ge smak och krydda till bakverk och drycker. Det är också ett populärt val för att göra ingefärste och andra hälsosamma drycker.