Natessen
Artikelnr: 2143

Havreflingor Glutenfri EKO

Logga in för att se pris

Om produkten
Havreflingor glutenfria Dessa härligt krispiga flingor är gjorda av 100% fullkornshavre och är perfekta att använda som bas i din...
Specifikation

Havreflingor glutenfria

Dessa härligt krispiga flingor är gjorda av 100% fullkornshavre och är perfekta att använda som bas i din favoritfrukost eller som tillbehör till smoothien.

Havreflingor är inte bara en god frukost, de kan även användas i bakning, exempelvis till att baka hälsosamma havrekakor eller som ingrediens i müsli. Våra havreflingor är även glutenfria, vilket gör dem till en idealisk frukost för personer med känslig mage eller glutenintolerans. De innehåller inga artificiella smaker eller tillsatser och är en naturlig källa till fibrer och kolhydrater.

Ingredienser: Glutenfria havregryn
Ursprung: Tyskland
Förvaring: Förvaras torrt och svalt.

Användning: Havregryn har många användningsområden och man kan göra den klassiska havregrynsgröten, havremjölk, oats over night och såklart baka chokladbollar.

Näringsvärde per 100 g:
Energivärde: 1562kJ/372 kcal
Fett: 7 g
- varav mättat fett: 1,3 g
Kolhydrater: 59 g
- varav sockerarter: 0,7 g
Fibrer: 10 g
Protein: 14 g
Salt: 2 mg

Tillgänglighet av bra produkter

Natessen är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.