Hampafrö Oskalade RAW&EKO

Hampafrö Oskalade RAW&EKO

Varumärke: 
NatessenMother Earth Big Pack
Eko: 

Lägg till i favoritlista
Lägg till i favoritlista
Artikelnr: 1300 Kategori:

Beskrivning

Hampa - nyttig växt som trivs över hela planeten.
Hampafrön = Eko
Hampafrön är naturligt ekologiska eftersom hampa inte behöver några som helst gödningsmedel eller dylikt. Människor har använt sig av hampa sedan minst stenåldern både som föda och i textila syften. Hampafrön är populära ur ett hälsokostperspektiv eftersom de har ett bra och balanserat innehåll av fettsyror (omega-3 och omega-6), aminosyror och mineraler.

Hampafröoljan innehåller 80% essentiellla fettsyror (EFAs), linoleumsyra (LA, 50-70%), alphalinoleumsyra acid (ALA, 15-25%) och gammalinoleumsyra (GLA, 1-6%). Balansen fettsyrorna emellan täcker våra behov av EFAs på ett väldigt bra sätt.

Hampa är perfekt att köpa för de med lågt EFA-intag, för atleter och för de av oss som vill bli grymt snygga för hampaolja är otroligt närande för hud och hår. Skalade hampafrön brukar vi strö på lite allt möjligt, sallader, grytor, etc. Hampafröolja blandar vi med pumpakärnolja och linfröolja och använder alltid denna blandning som bas för dressingar o.s.v.

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram