Ananas torkad eko 250 g

Ananas torkad eko 250 g

Varumärke: 
Eko: 

Artikelnr: 1144 Kategori:

Beskrivning

Ananasringar - en hälsosam godisvariant!

Ananas är en exotisk frukt som härstammar från Sydamerika. Det sägs att Christopher Columbus var den första européen som smakade på den märkliga ananasfrukten och sedan dess har den spridit sig över hela världen. Ananas finns idag i flera olika sorter och smaker som är tillgängliga i fruktdiskar runt om i världen. För att odla ananas krävs ett tropiskt klimat och det tar vanligtvis två till tre år innan rosettväxten bär frukt. Efter det vissnar plantan och dör. Den lilla kolibrin är den vanligaste pollinatören för ananasplantan.

Våra ananasringar är en härligt seg och syrlig godisvariant som är fantastisk att äta istället för vanligt godis. Ananasringarna är helt naturliga och fria från tillsatser. De är en hälsosam snacks som passar perfekt för mellanmål eller som ett alternativ till godis.

När man äter färsk ananas kan man ibland känna en stickande känsla på tungan. Detta beror på enzymet bromelin som finns i ananasen. Enzymet kan irritera slemhinnorna vilket kan orsaka obehag. Men i våra ananasringar är detta enzym borttaget för att ge en behagligare smakupplevelse.

Sammanfattningsvis, ananasringar är ett hälsosamt och naturligt godisalternativ som är både gott och nyttigt. De kan ätas utan dåligt samvete och ger en känsla av exotiska smaker från Sydamerika.

Ingredienser: ekologiska torkade ananasringar
Ekologisk: Ja, EU-ekologisk
Ursprung: Afrika
Förvaring: svalt och torrt

Näringsvärde per 100 g
Energi 1445 kJ/340 kcal
Fett 0,6 g
– varav mättat < 0,1 g
Kolhydrater 71,6 g
-varav sockerarter 69,3 g
Protein 2,9 g
Fiber 9,6 g
Salt (som natrium) 6 mg

 

 

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram