Hampaprotein 50% raw & eko 250g

Hampaprotein 50% raw & eko 250g

Naturlig styrka från ekologisk hampa!

Varumärke: 
Mother EarthMother Earth
Eko: 
Ja
Artikelnr: 1120_base Kategori:

Beskrivning

Kraftfullt och naturligt proteinextrakt (50%) från hampafrön!

Hampaproteinpulver är ett högkvalitativt proteinpulver som utvinns ur hampafrön. Det har en hög halt av protein och är mycket lättsmält på grund av sin skonsamma malningsprocess som tar bort kolhydraterna. Till skillnad från vassleproteinprodukter, som framställs med hjälp av värme och kemikalier, så har hampaproteinpulver endast genomgått en mekanisk process.

Hampaproteinet är ett fullvärdigt protein som innehåller alla essentiella aminosyror i tillräcklig mängd och lättupptaglig form. Aminosyror är viktiga för immunförsvar, matsmältning, muskeluppbyggnad och bevarande av kroppsvävnader. Hampaproteinpulver är därför ett utmärkt val för de som vill ha ett naturligt proteinpulver och för de som inte äter kött.

Hampaproteinet passar perfekt för personer med känslig mage, eftersom det är helt fritt från hexan, gluten, soja och laktos. Det är också lätt att använda: blanda bara ett par skopor hampaproteinpulver med vatten eller juice för en enkel proteindrink, mixa med färska frukter eller bär till en smoothie eller strö några skedar över salladen eller på frukostgröten. Hampaproteinpulver är också ett utmärkt tillskott för återhämtning efter träning eller för att ge extra näring till gröna juicer.

Vår Hampa odlas i Lettland av sorten FINOLA som lämpar sig för odling i Norra Europa. Vårt hampaprotein är en hälsosam källa till kostfiber, klorofyll och mineraler såsom magnesium, järn, zink och kalium. Hampa är bland den mest koncentrerade proteinkällan av de vegetabiliska livsmedlen och innehåller dessutom alla essentiella aminosyror! Hampaprotein Innehåller 50 % protein och är fritt från gluten, laktos och animalier.

Latinskt namn: Cannabis sativa
Ingredienser: Ekologiskt pulver av hampafrön
Ursprung: Baltikum
Förvaring: Förvaras torrt och svalt

Näringsvärde per 100 g
Energivärde: 1488 kJ / 356 kcal
Fett: 11,4 g
-varav mättat fett: 1,31 g
-varav fleromättat fett: 8,41 g
Kolhydrater: 2,6 g
Fiber: 24,1 g
Protein: 48,8 g
Salt: 0,05 g
Vitamin B1: 1,15 mg
Järn: 24,1 mg
Kalcium: 206 mg
Magnesium: 967 mg
Zink: 14,2 mg

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram