Gurkmeja Indien EKO

Gurkmeja Indien EKO

Varumärke: 
Eko: 
Lägg till i favoritlista
Lägg till i favoritlista
Artikelnr: 1934 Kategorier: ,

Beskrivning

Gurkmeja är en spännande och mångsidig krydda som har använts i matlagning i århundraden. Dess karakteristiska gula färg och unika smak har gjort den till en populär ingrediens i rätter från hela världen.

Gurkmeja kommer från roten av en växt som är relaterad till ingefära. Detta kryddväxt har en lång historia som används inom traditionell medicin i många länder. Gurkmeja är också en av de få växtbaserade källorna till curcumin, som är en potentiell antiinflammatorisk förening.

Gurkmeja är en läcker och spännande krydda som kan lägga till en härlig smak och färg till en mängd olika maträtter. Det finns många recept tillgängliga som inkluderar gurkmeja och dess användning i matlagning är nästan obegränsad. Så nästa gång du vill laga något nytt och spännande, överväg att använda gurkmeja för att lägga till en extra touch av smak och färg till din måltid.

Latinsk namn: Curcuma longa
Ursprung: Indien
Ingredienser: ekologiskt pulver av gurkmejarot 100%

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2024 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram