Tryckeri & design

Från idé till produkt ”in house” – hur funkar det?

Vi samarbetar direkt med vår jätteduktiga art director Karina, som har tagit fram designen på bland annat våra egna förpackningar till varumärkena Mother Earth, Kiviks Lilla Råa, Go For Life och Råvarubutiken.

Genom våra starka ambitioner om att hålla en så hög kvalitet på våra råvaror som det bara är möjligt, bland annat genom våra ständiga kontroller, besök och kvalitetssamtal med våra leverantörer ute i världen och vår ekologiska grund, så får AD:n en tydlig och trygg grund att hämta sin inspiration från – med vår kärlek till råvaran, naturen där råvaran växer och vår omtanke om de många människor som ser till att vi får bästa möjliga kvalitet på de produkter vi sedan levererar till er, våra återförsäljare.

När förpackningarna är färdigdesignade och vi har framställt de många olika varianterna med alla tryckdetaljer (t.ex. olika mängd, efterbehandling, sort o.s.v.) som behövs, så står vi redo att själva se till att det som hamnar i påsarna och på era hyllor fortfarande håller måttet efter många gånger långa leveranssträckor.

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram