Packning

Finns det fördelar med att ha kontroll och översikt
i produktionen av egna varumärken?

När vi valde linjen med att själva stå för paketering och förpackningar av våra råvaror, så var det med vetskapen om att det alltför ofta händer oönskade saker med varor som transporteras genom flera mellanhänder, över längre tid och som förvaras och förflyttas under skiftande omständigheter i t.ex. omgivande temperaturer och liknande. Mandlar kan exempelvis få insektsangrepp i varma, fuktiga miljöer – och vi vet precis när det är läge att handla mandlar från vilken del av Italien!

För oss är det en självklarhet att korta ner transportsträckorna, minska på mellanhänderna till ett minimum och känna till vad som sker med våra råvaror beroende på t.ex. vilken årstid de skickas från ursprungslandet (och ibland ursprungsregionen i större länder eller länder där klimatet skiftar en hel del från norr till söder).

Vi gör det genom att köpa direkt från alla våra producenter på plats, få varorna direkt transporterade till vårt eget lokala lager i Mölnlycke, och genom att in-house sköta allt från designen på förpackningen till själva paketeringen av alla beställningar. Vi missar inte ett hjärtslag på vägen från jord till era hyllor, och vi tror att vi är ganska unika om att hålla vår hand över hela kedjan på det här viset!

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram