Logistik

Har vi eget lager eller tar vi genvägar som oftare innebär sämre leveranser?

Vi på Natessen har sett alltför mycket dålig hantering av den viktigaste länken i hela grossist-detaljhandelskedjan; nämligen råvaran – och det är något vi vidtagit bestämda åtgärder för att ha mesta möjliga kontroll över.
När ni beställer varor från oss så har vi redan haft ett stort inflytande på att se till att de råvaror som odlas i Peru, Italien eller Frankrike har haft så lite tid och mellanhänder som möjligt på sin väg till oss, för att inte nämna de täta kontakter vi också alltid har med våra producenter på plats.

Genom att hålla vårt eget lager (där vi också sköter designen och tillverkningen av förpackningar och har full koll på vad som kommer in och vad som lämnar hyllorna), så kan vi på ett mycket tillförlitligare sätt garantera att de varor vi levererar håller hög kvalitet, har genomgått våra egna kontroller och har haft en så kort transportsträcka som möjligt från skörden till paketeringen.
Vi känner våra råvaror och våra produkter mycket väl, vi använder oss dagligen av dem själva och vi har en stor omtanke och hänsyn till att varje del av handelskedjan – från odlare och våra anställda till återförsäljare och slutkonsumenter – ska känna sig uppskattade och värdesatta, genom att råvarorna hela tiden väljs ut noga, kontrolleras och behandlas efter sina egna behov. Sköter vi om råvarorna väl så sköter vi om alla andra parter på vägen, är vår åsikt!

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2024 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram