Cashew R&S EKO 5kg

Cashew R&S EKO 5kg

Varumärke: 
NatessenMother Earth Big Pack
Eko: 
Lägg till i favoritlista
Lägg till i favoritlista
Artikelnr: 2004 Kategori:

Beskrivning

Ekologiska Cashew Rostade & Saltade 5kg

Cashewnöten har sitt ursprung i Brasilien, men odlas idag främst i tropiska områden i Sydostasien och Afrika.  Cashewnöten är exklusiv eftersom endast en nöt, eller stenfrukt, bildas vid varje päronformad så kallad falsk frukt. På denna sida hittar du våra Cashew R&S 5kg.

 

Letar du efter rostade och saltade cashew i mindre förpackning? Klicka här!

 

Här är några sätt på vilka man kan använda rostade och saltade cashewnötter:

Snacks: De är en perfekt snacks när du är sugen på något salt och nötigt. Du kan äta dem som de är eller blanda dem med andra nötter, torkad frukt eller chokladbitar för en godisblandning.

Tillägg till sallader: Cashew R&S 5kg kan strös över sallader för att ge en extra knaprig och smakrik dimension. De är särskilt goda i asiatiska sallader.

Wokrätter och stir-fries: Cashewnötter kan användas som en ingrediens i wokrätter och stir-fries. De ger en trevlig textur och en nötig smak till rätten.

Huvudingrediens i rätter: Du kan använda rostade och saltade cashewnötter som en huvudingrediens i olika rätter, såsom cashewkyckling eller cashewcurry, där de blandas med grönsaker och proteinkällor som kyckling eller tofu i en krämig sås.

Smoothie-topping: Krossa några cashewnötter och använd dem som ett toppning på dina smoothies eller smoothie bowls för att lägga till textur och smak.

Tilltugg till ostbrickan: De passar utmärkt som ett tilltugg till en ostbricka. Kombinera dem med olika ostar och frukt för en aptitretande kombination.

Energi- och proteinbarer: Du kan använda rostade och saltade cashewnötter som en ingrediens när du gör egna energi- eller proteinbarer hemma. De ger både smak och näringsvärde.

Bakning: Cashew R&S 5kg kan hackas och användas som en ingrediens i bakverk som kakor, brownies eller pajskorpor för att ge en krispig och nötig touch.

 

Latinskt namn: Anacardium occidentale
Ursprung: Asien/Afrika
Ingredienser: ekologiska torrostade cashewnötter (99%), havssalt
Förvaring: Förvaras torrt och svalt

Näringsvärde per 100 g
Energivärde: 2403 kJ/574 kcal
Fett: 46,4 g
- varav mättat fett: 9,2 g
Kolhydrater: 32,7 g
-varav sockerarter: 5 g
Protein: 15,3 g
Fiber: 3 g
Salt: 1,6 g

 

Klicka på länken nedan för att se hur du kan göra eget nötsmör!
https://lesscarbs.se/lchf-godsaker/gora-notsmor-enkelt-gott/

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2024 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram