CASHEW R&S CHILI EKO 5kg

CASHEW R&S CHILI EKO 5kg

Varumärke: 
Mother Earth Big Pack
Eko: 
Lägg till i favoritlista
Lägg till i favoritlista
Artikelnr: 2389 Kategori:

Beskrivning

Ekologiska Cashewnötter med smak av Chili

Utforska den spännande världen av smaker med våra generösa förpackningar av ekologiska Cashew Chili 5kg, med den kryddiga twisten av chili! Våra nötter är inte bara ett smakrikt och tillfredsställande alternativ för ditt nötsug, de levereras även i stora 5 kg-förpackningar för att möta dina storskaliga behov.

Dessa ekologiska cashewnötter är handplockade och noggrant rostade för att skapa den perfekta balansen mellan den krämiga sötman hos cashewnötterna och den värmande hetta från chilin. Resultatet är en oförglömlig smakupplevelse som är både beroendeframkallande och minnesvärd.

Våra cashew chili 5kg är certifierade ekologiska, vilket betyder att de är odlat utan användning av syntetiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Vi prioriterar hållbara odlingssätt för att bevara jordens hälsa och främja biologisk mångfald.

Hur använder du cashew chili 5kg?

Våra chili-kryddade cashewnötter i storpack är otroligt mångsidiga. De är inte bara perfekta som kryddigt mellanmål, de kan också användas i storskaliga matlagningar och bakverk för att ge en spännande twist. De är det ultimata valet när du vill tillföra en extra dimension av smak till din matlagning eller servera ditt stora sällskap.

Utöver sin enastående smak är våra ekologiska cashewnötter en hälsosam och näringsrik tillsats till din kost.

Dessa cashewnötter med smak av chili kommer även i mindre förpackningar, som du hittar här!

Klicka på följande länk för att komma till ett recept med cashewnötter: https://simplyceecee.co/vegan-cashew-chicken/

Ursprung: Vietnam
Ingredienser: cashewnötter (99%), chili och
havssalt
Allergener: kan innehålla spår av macadamianöt, cashew, mandel, paranöt, hasselnöt, pekannöt, pistasch, valnöt, sojaböna, jordnöt, sesam

Vi har ett separat rum i vår produktion där vi hanterar alla dessa allergener, med det sagt så är vi mycket noggranna med att separera produkterna ifrån varandra och producerar så mycket vi kan en vara åt gången.

Kan förekomma skalbitar

Näringsvärde per 100 g
Energi 2282 kJ/545 kcal
Fett 40,52 g
- varav mättat 8,19 g
Kolhydrater 30,41 g
-varav sockerarter 5,66 g
Protein 17,08 g
Fiber 1,36 g
Salt 1 g

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram