Artikelnr: 2465x

Cashew R&S Chili EKO 200g

Logga in för att se pris

Om produkten

Ekologiska Cashew med smak av Chili

Utforska den spännande världen av smaker med våra ekologiska cashew chili! Denna produkt är ett smakrikt och hälsosamt alternativ som inte bara tillfredsställer ditt sug efter nötter utan ger också en uppfriskande hetta till din smakupplevelse.

Våra ekologiska cashewnötter har omsorgsfullt utvalts och rostats för att skapa den perfekta balansen mellan den krämiga sötman hos cashewnötterna och den värmande hetta från chilin. Resultatet är en unik kombination av smaker som är både beroendeframkallande och minnesvärd.

Vi är stolta över att erbjuda ekologiska cashewnötter som har odlats med omsorg och respekt för naturen. De är certifierade ekologiska, vilket innebär att de är fria från syntetiska bekämpningsmedel och konstgödsel. Vår odling följer strikta hållbarhetsprinciper för att bevara jordens hälsa och främja biologisk mångfald.

Varje nöt i påsen är en smakresa i sig själv. Du kommer att uppleva den subtila hettan från chilin som smakligt kompletterar den naturliga sötman hos cashewnötterna. Den balanserade smakprofilen gör dem perfekta för dem som älskar både nötter och kryddig mat.

Våra chili-kryddade cashewnötter är otroligt mångsidiga i användning. De är perfekta som ett kryddigt mellanmål när du är sugen på något smakrikt. Du kan också strö dem över sallader för att ge en spännande twist till dina gröna rätter. Dessutom kan de användas som en spännande ingrediens i dina favoritrecept och ger en extra dimension till din matlagning.

Klicka här om du vill läsa mer om nötter och frön.

Nyfiken på resten av våra nötter? Klicka då på följande länk: https://natessen.com/notter/ 

Specifikation

Ursprung: Vietnam
Ingredienser: Ekologiska torrostade cashewnötter (99%), chili och havssalt
Allergener: kan innehålla spår av macadamianöt, cashew, mandel, paranöt, hasselnöt, pekannöt, pistasch, valnöt, sojaböna, jordnöt, sesam

Vi har ett separat rum i vår produktion där vi hanterar alla dessa allergener, med det sagt så är vi mycket noggranna med att separera produkterna ifrån varandra och producerar så mycket vi kan en vara åt gången.

Kan förekomma skalbitar

Näringsvärde per 100 g
Energi 2282 kJ/545 kcal
Fett 40,52 g
- varav mättat 8,19 g
Kolhydrater 30,41 g
-varav sockerarter 5,66 g
Protein 17,08 g
Fiber 1,36 g
Salt 1 g