Epsomsalt (bittersalt) 5kg

Epsomsalt (bittersalt) 5kg

Varumärke: 
Mother Earth Big Pack
Eko: 
Artikelnr: 2045 Kategori:

Beskrivning

Epsomsalt

Vårt ekologiska epsomsalt är en högkvalitativ produkt som är utvunnet från naturliga källor och är en utmärkt källa för magnesium och sulfat, vilket gör det till ett populärt tillskott för kroppen och hälsan.

Epsomsaltet kan användas på olika sätt, som till exempel för att göra ett avslappnande fotbad. Bara tillsätt en halv kopp epsomsalt till varmt vatten och låt fötterna vila i badet i 20 minuter för att lindra stress och trötthet. Epsomsalt kan också användas som en naturlig rengöring och avslappning för kroppen genom att tillsätta det till ditt badkar för en avslappnande badupplevelse.

Mother Earth's ekologiska epsomsalt är ett miljövänligt alternativ som passar perfekt för användning i hemmet. Den stora förpackningen gör den idealisk för användning i stora mängder, som till exempel för badanläggningar, spa-anläggningar eller hälsokliniker.

Ingredienser: magnesiumsufat

Ursprung: Tyskland

Förvaring: svalt och torrt

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram