Artikelnr: 2045

Epsomsalt (bittersalt) 5kg

Logga in för att se pris

Om produkten
Epsomsalt Vårt ekologiska epsomsalt är en högkvalitativ produkt som är utvunnet från naturliga källor och är en utmärkt källa för...
Specifikation

Epsomsalt

Vårt ekologiska epsomsalt är en högkvalitativ produkt som är utvunnet från naturliga källor och är en utmärkt källa för magnesium och sulfat, vilket gör det till ett populärt tillskott för kroppen och hälsan.

Epsomsaltet kan användas på olika sätt, som till exempel för att göra ett avslappnande fotbad. Bara tillsätt en halv kopp epsomsalt till varmt vatten och låt fötterna vila i badet i 20 minuter för att lindra stress och trötthet. Epsomsalt kan också användas som en naturlig rengöring och avslappning för kroppen genom att tillsätta det till ditt badkar för en avslappnande badupplevelse.

Mother Earth's ekologiska epsomsalt är ett miljövänligt alternativ som passar perfekt för användning i hemmet. Den stora förpackningen gör den idealisk för användning i stora mängder, som till exempel för badanläggningar, spa-anläggningar eller hälsokliniker.

Ingredienser: magnesiumsufat

Ursprung: Tyskland

Förvaring: svalt och torrt

Tillgänglighet av bra produkter

Natessen är inte som vilken livsmedelsbutik som helst, utan här finner du ett stort engagemang för kvalitet, ekologi och ursprung. Vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att köpa bra produkter som gör gott.