Kokosolja Smak & Doftfri EKO ME 500ml

Kokosolja Smak & Doftfri EKO ME 500ml

Varumärke: 
Mother Earth
Eko: 

Artikelnr: 2545 Kategorier: ,

Beskrivning

Smak- och Doftfri Kokosolja

Upptäck vår högkvalitativa Smak- och Doftfri Kokosolja i en bekväm 500 ml förpackning. Denna speciella variant av kokosolja är utformad för att vara helt utan den traditionella kokossmaken eller doften.

Matlagning: Vår Smak- och Doftfri Kokosolja är idealisk för stekning och fritering, tack vare dess höga rökpunkt som gör den lämplig för höga temperaturer. Den är ett utmärkt val för att tillaga grönsaker, kött och fisk utan att riskera skadliga ämnen.

Bakning: Ersätt smör eller andra vegetabiliska oljor i dina bakrecept med vår kokosolja för att få en lätt och luftig textur, utan att tillsätta någon kokossmak.

Popcorn: För hälsosammare popcorn, använd vår Smak- och Doftfri Kokosolja istället för smör. Den ger en trevlig smak och hjälper kryddorna att fästa bättre på popcornen.

Salladsdressinger: Använd vår olja som bas för att skapa utsökta salladsdressinger. Blanda den med vinäger, örter och kryddor för att få en dressing som inte smakar kokos.

Skönhet och hudvård: Vår Smak- och Doftfri Kokosolja är även perfekt för din hudvårdsrutin. Använd den som fuktighetskräm eller kroppslotion, eller inkludera den i dina egna hemgjorda hudvårdsprodukter.

Hårvård: Ge ditt hår glans och fukt med vår kokosolja. Använd den som en hårmask genom att applicera den på håret i några timmar eller över natten, och tvätta sedan som vanligt.

 

Hårmask med Smak- och Doftfri Kokosolja

Ingredienser:

  • 2 matskedar smak- och doftfri kokosolja
  • 1 matsked honung
  • 5-10 droppar eterisk olja (valfritt, för doft)

Instruktioner:

  1. Blanda 2 matskedar smak- och doftfri kokosolja i en skål. Om kokosoljan är fast, kan du smälta den försiktigt så att den blir flytande, men inte varm.
  2. Tillsätt 1 matsked honung till kokosoljan och rör om noggrant för att blanda ingredienserna. Honung är en naturlig fuktgivare och hjälper till att bevara fukt i håret.
  3. Om du vill lägga till en behaglig doft i din hårmask, kan du nu tillsätta 5-10 droppar valfri eterisk olja. Lavendel, rosmarin eller citronolja är populära val.
  4. Blanda alla ingredienser noggrant tills du får en jämn och klibbig pasta.
  5. Applicera blandningen jämnt på torrt hår, särskilt i hårets längder och toppar. Undvik att applicera på hårbotten om du har fet hårbotten.
  6. Sätt upp ditt hår i en tofs eller använd en duschmössa för att täcka det. Låt masken verka i minst 30 minuter eller ännu längre om du har tid.
  7. Skölj sedan noggrant med varmt vatten och schamponera och balsamera som vanligt. Om det finns kokosolja kvar i håret, kan du behöva tvätta det två gånger för att få bort allt.

 

Ursprung: ej EU. Tillverkad i Littauen
Ingredienser: ekologisk doft- och smakfri kokosolja
Förvaring: Svalt och vid jämn temperatur i försluten burk

Näringsvärde per 100 g
Energi 3588 kJ/857 kcal
Fett 99,9 g
-varav mättat fett 85,7 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Fiber 0 g
Salt 0 g

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram