Kokosolja Doftfri EKO 10L

Kokosolja Doftfri EKO 10L

Varumärke: 
Mother Earth
Eko: 

Artikelnr: 2559 Kategorier: ,

Beskrivning

Kokosolja smak & doftfri 10L

Smak- och doftfri kokosolja är en användbar variant av kokosolja som inte har den karakteristiska kokossmaken eller doften som traditionell kokosolja har. Den är ett mångsidigt ingrediens i köket och kan användas på olika sätt. Här är några sätt att använda smak- och doftfri kokosolja:

  1. Stekning och stekning: Smak- och doftfri kokosolja är en utmärkt olja för att steka och steka mat. Den har en hög rökpunkt, vilket innebär att den kan användas vid höga temperaturer utan att brytas ned och utveckla skadliga ämnen. Använd den för att steka grönsaker, kött, fisk eller för att göra friterad mat.
  2. Baka: Du kan använda smak- och doftfri kokosolja som en ersättning för smör eller andra vegetabiliska oljor i bakrecept. Den ger en lätt och fluffig textur till dina bakverk utan att tillsätta en kokossmak.
  3. Popcorn: Om du gillar att göra hemlagad popcorn kan du smälta kokosolja smak & doftfri 10L och använda den istället för smör. Det ger en trevlig smak och hjälper till att få kryddorna att fästa bättre på popcornen.
  4. Salladsdressing: Du kan använda smak- och doftfri kokosolja som en bas för att göra salladsdressinger. Blanda den med vinäger, örter och kryddor för att skapa en läcker dressing som inte har kokossmak.
  5. Hudvård: Smak- och doftfri kokosolja är också bra för hudvård. Du kan använda den som en fuktighetskräm, kroppslotion eller som en ingrediens i hemgjorda hudvårdsprodukter.
  6. Hårvård: Du kan använda smak- och doftfri kokosolja som en hårmask för att ge glans och återfukta ditt hår. Applicera det på ditt hår, låt det sitta i några timmar eller över natten och tvätta sedan håret som vanligt.


Ursprung
: ej EU. Tillverkad i Littauen
Ingredienser: ekologisk doft- och smakfri kokosolja
Förvaring: Svalt och vid jämn temperatur i försluten burk

Näringsvärde per 100 g
Energi 3588 kJ/857 kcal
Fett 99,9 g
-varav mättat fett 85,7 g
Kolhydrater 0 g
Protein 0 g
Fiber 0 g
Salt 0 g

 

Mer kokosolja hittar du här!

KONTAKT

Natessen AB

Adress: Gröenvägen 11
438 91 Landvetter
Sweden

Epost: info@natessen.com

Telefon: 031-432032
Måndag - Fredag
08:30 - 12:00 och 13:00 - 17:00

© 2021 – 2023 Natessen AB. All rights reserved.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram